Luxury sobna vrata

Luxury sobna vrata

Vizualna elegancija i kvaliteta u jednom čine Luxury seriju naših vrata kao nijedna druga. Vlastitim pravilima i dizajnom po želji dobivate jedinstvenu priliku da izrazite sebe i Vaš prostor. Matirani završetak ili visoki sjaj, urezani reljefni oblici po želi, čak i lik popularnog Mickeya Mousea? Ništa nije problem zahvaljujući MDF vlaknima i pantografu.

Zahvaljujući svojom tehničkom funkcionalnošću, masivnošću i dizajnom, ova vrata se uklapaju u profesionalni uredski ambijent ili pak u fascinatni svijet zahtjevnih dizajnerskih prostora i domova.

MADE IN ITALY

Made in Italy

 

Luxury serija zahvaljujući smoli, MDF gustim vlaknima i dodatku voska, su vrata koja su snažna, izdržljiva i dugotrajna. Visoka razina otpornosti na vlagu je dodatno potpomognuta zaštitnim premazom.

 

Korisne informacije:

Za razliku od vrata od drva, drvenih godova i uzoraka, Luxury serija može postići savršeno ravnu i glatku površinu.

Standardne dimenzije Luxury serije vrata su do 215 cm visine i 100 cm širine te debljine 4.4 cm, dok se okvir vrata može napraviti po Vašoj mjeri. Kao i kod vrata od laminiranog drva, vratno krilo u predviđenom zidarskom otvoru ostavlja 10cm.

Po želji, moguće je ugraditi i nadsvjetlo povrh vratnog krila do 160 cm preko visine vrata.

Urezivanja i crtanje reljefnih oblika se radi uz pomoć pantografa. Maksimalna dubina reljefnog uzorka na vratima je 8 mm. Dijamantni cirkoni i aluminijske lajsne se mogu dodati na zahtjev, a mogu se ugraditi u bilo kojem obliku i veličini.

Ova vrata dolaze s odličnom zvučnom izolacijom, koja se može dodatno pojačati dodavanjem automatske metlice za prigušivanje zvuka.

Osim kao sobna vrata, ova serija prilagođava se Vašim potrebama, pa se tako mogu koristiti kao, hotelska vrata, ulazna vrata od stana ili apartmana, ili pak kao vrata od kupaonice.

Kao i vrata od laminiranog drva, izrađuju se i u dvokrilnoj varijanti, a mogu biti i klizna.

Vrata su spremna za eventualno ugrađivanje elektroprihvatnika i instaliranje elektromagnetskih brava.

 

Eco friendly

Potrudimo se zajedno da priroda ne postane luksuz i priuštimo okruženje kakvo zaslužujemo mi i naša djeca.

MDF vlakna napravljena su od recikliranog drva, čime podupiremo viziju ekološke osvještenosti i očuvanja okoliša.

Luxury vrata se mogu izraditi u preko 300 RAL boja.

RAL-boje

Trenutno su u trendu bijela, boja slonovače te svijetlo siva.

Najviše pažnje u dizajnu interijera privlače crvena i žuta, no, znaju biti agresivne, izričito u malim prostorijama.

Plava boja opušta duh i preplavljuje naš dom osjećajem sigurnosti, ali uz krivu kombinaciju boje interijera može ostaviti dojam hladnoće.

Zato smo tu za vas. Ukoliko trebate savjet oko odabira boje vrata ili pak slaganja s interijerom, budite slobodni kontaktirati nas.