O nama

O nama

“Mogla je rastopiti srce od kamena, ali ništa ne može rastopiti srce od drva” – Victor Hugo

Snažno vjerujemo da ja svaki interijer jedinstven te da je Victor Hugo prepoznao život i prirodnu eleganciju koju drvo udahne u njega. Snažno držimo do činjenice da su ključni elementi kod dizajniranja interijera: kvalitetan dizajn, dugotrajnost i osjećaj koji prostor pruža kada se nalazimo u njemu.

Canetti Porte je proizvođač vrata isključivo od kvalitetnog drva. Prva tvornica osnovana je prije više od 50 godina u talijanskom gradu Napulju i već onda je bila sinonim za kvalitetne i elegantno dizajnirane proizvode od drva i drvenih prerađevina. Canetti Porte proizvodi vrata za interijere i eksterijere, staklena, klizna te mnoga druga. Svaka vrata se rade po individualnim dimenzijama, dizajnu i boji, što ih čini jedinstvenima na tržištu.


Misija i vizija

Misija: Ne možemo mijenjati prošlost i događaje koji su se već ostvarili. Međutim, ono što napravimo danas definirat će nas i naše okruženje u budućnosti. Možemo postati ono što zamislimo i želimo. Možemo napraviti našu budućnost ljepšom, elegantnijom i ugodnijom. Možemo je i napraviti ekološki održivom odabirom prirodnog drva kao materijal koji će ukrašavati naše domove. Iz tog razloga mi dizajniramo vrata visoke kvalitete, jedinstvenog i elegantnog izgleda, kako bismo stvorili ljepše okruženje i ugođaj u vašem svakodnevnom životu. Promijenimo svijet zajedno i učinimo ga ljepšim!

Vizija: Naša vizija je stvaranje estetski ljepšeg i ekološki održivog svijeta zajedničkim snagama i da unesemo eleganciju i inspiraciju u svaki dom.


Osnovni podatci:

Canetti Porte ikona

TVRTKA: Home Star JDOO
SJEDIŠTE: Omiška 33A, 21 000 Split
TVORNICA: Canetti Porte SRL, Via Apollo 10, Sant’antimo 80 029, Napoli, Italija
GODINA OSNIVANJA: 2014.
OIB: 88490658554
MATIČNI BROJ: 04223691
EUID: HRSR.060314479
NAZIV BANKE: PRIVREDNA BANKA ZAGREB
SWIFT CODE: PBZGHR2X
VLASNIK: MARKO BOJANOVIĆ
OSOBA OVLAŠTENA ZA ZASTUPANJE: MARKO BOJANOVIĆ, DIREKTOR, JEDINI ČLAN UPRAVE